Hoe het begon...

ItIsI is officieel gestart eind 2012, maar de eerste covers maakte ik een jaartje eerder. We gingen toen  al een paar jaar skiën met de kinderen en zolang ze op de ‘babypiste’ bleven, waren ze veilig dichtbij. Maar eens ze het bochten maken en stoppen onder de knie hadden, gingen ze met de groep de berg op. Onze zoon houdt van skiën, maar is ook zeer geinteresseerd in de wereld rond zich. Die ene steen of dat mooie vogeltje zou wel eens belangrijker kunnen zijn dan waar de andere kinderen van de groep zijn. De bezorgde moeder in mij wou haar kind herkenbaarder maken. Ik maakte toen mijn eerste helmcover, eentje met piekjes, want draken en dino’s vond hij leuk. Zus vond dat ook wel leuk en wilde er ook een.  Als extraatje werden ook hun namen en mijn telefoonnummer op de covers gedrukt.

Die skivakantie kwamen heel wat mensen vragen waar we de covers vandaan hadden !!

Op dat moment was ik aan het twijfelen over mijn werksituatie.  Ik ging een tijdje niet meer uit huis werken en voelde dat de kinderen er van genoten dat ik er was. Toen besloot ik om het erop te wagen. Ik zou helmcovers maken en een webwinkel opstarten ! Eind 2012 kwam de eerste webwinkel online. Het was een wat schoorvoetende start, maar ik blijf er voldoening uithalen.

Er is al heel wat veranderd sinds de start. Het aanbod werd uitgebreid en er kwamen nieuwe mogelijkheden naar bedrukken. Met de nieuwe site en hulp bij het maken van de covers begint een nieuw hoofdstuk. Wordt vervolgd….

 

img